Search This Blog

Saturday, 9 March 2013

Set Slimming Shaklee


Assalammualaium...salam sejahtera semua...
Selamat pagi semua...pagi ini saya nak rasa rajin pulak nak cerita tentang Set Slimmig Shaklee...Agaknya masih ramai lagi yang tidak tahu yang produk shaklee juga mempunyai set slimming yang berasaskan bahan-bahan semulajadi...

oklah jom kita teruskan cerita tentang set slimming shaklee nie...dengan gabungan 3 suplement asas ini jika diambil secara konsisten memang memberi kesan yang sangat mengembirakan....Jika anda  betul-betul bertekad nak menguruskan badan anda,silalah ambik 3 produk ini.Bagi ibu yang menyusukan anak,sila dapatkan konsultasi dari saya produk mana yang sesuai untuk anda.

Pertama : DetoxDetox adalah proses membersihkan usus dimana toksin,lemak dan lendir yang melekat di dinding usus di keluarkan melalui pembuangan air besar.selepas dinding usus kita bersih baru badan kita dapat  menyerap nutrien pada tahap optimum.
                                      

         


Selain daripada herb-lax,alfalfa juga berfungsi sebagai detox.Tapi bagi mereka yang ada masalah sembelit anda boleh cuba Herb-lax.Alfalfa pula yang tidak mengalami masalah sembelit.Tapi untuk ibu-ibu yang menyusukan anak tidak sesuai ambil Herb-lax....kerana bimbang jika kesannya akan dapat pada anak.

Kedua : Protien
Protien sangat-sangat diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisma tubuh,meningkatkan perkembangan otot,menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.Kajian menunjukkan protien dapat membakar kalori sehingga 35% sekali gus.
                                             


                                                  
                                                                                             

Ketiga : Lecithin
Lecithin berfungsi sebagai "Pemecah Lemak" (fat emulsifier)Lecithin juga di dapati daripada tisu haiwan dan tumbuh-tumbuhan seperti jagung,telur dan kacang soya.
                                                                                                 
                                                         
                                   Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee, boleh hubungi saya;
                                                        Siti Aishah [ ID:877013 ]
                                                         017-2532004(sms/call)
                                            

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...